divendres, 23 de març del 2012

20 EMPRESES TURÍSTIQUES DE LA RIBERA COMPTEN AMB PÀGINA WEB GRÀCIES A RIBERATURISME

vista des de la casa rural la Torreta de Corbera

Deu xicotetes empreses turístiques de la Ribera compten, des d’aquesta setmana, amb pàgina web pròpia totalment gratuïta, gràcies a l’acord entre Riberaturisme i la Diputació de València. A elles cal sumar els altres deu negocis que es beneficien d’aquest conveni des de la primera fase, al setembre de 2010.
El projecte “Estratègies de dinamització comercial a internet de l’oferta bàsica i complementària del sector turístic a la província de València”, del Patronat de Turisme de la Diputació, ha fet possible que les xicotetes empreses de la comarca puguen publicitar i vendre els seus productes a través de la xarxa.
El president de Riberaturisme, Joan Baptista Ferrando, destaca aquesta iniciativa perquè “cada vegada hi ha més gent que planifica i contracta directament les seues vacances a través d’internet. Les empreses amb pàgina web ho tindran més fàcil per a donar-se a conéixer. Com per exemple les cases rurals beneficiades, que ja poden gestionar reserves per internet”.
Els propietaris d’aquests xicotets negocis participaran en una sessió formativa per a poder gestionar i actualitzar la seua pàgina web de manera autònoma. Aquesta jornada se celebrarà en la seu de la Mancomunitat de la Ribera Alta, a Alzira, el dijous 29 a les 10 hores, i forma part de l’estratègia de modernització del sector que du a terme Riberaturisme.
Les empreses beneficiades en esta segona fase del projecte són: L’alberg d’Antella, les cases rurals Ca l’Andreu (Polinyà), Casa Laia (Polinyà), Hort de la iaia (Carcaixent), Ca Sunsi (Sumacàrcer), i Casa La Torreta (Corbera), l’empresa de guies turístics Rosa dels vents (Alginet), l’Associació de Turisme Ruralxúquer (impulsada per Riberaturisme) i el restaurant Mar d’Or (Cullera).
D’altra banda, Riberaturisme estrena una nova pàgina web on oferix als ajuntaments un espai propi de promoció.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada