dimecres, 15 de febrer del 2012

Una jove d'Almussafes guanya el III concurs de cartells commemoratius del Dia de la Dona

El certamen 2012 conclou amb 25 obres presentades

Dilluns que ve dia 5 de març, la Regidora de la Dona del consistori d'Almussafes entregarà el premi a la guanyadora de la tercera edició del certamen de cartells commemoratius del Dia Internacional de la Dona. El disseny de Paloma Olmos, una jove estudiant de Belles Arts de la localitat, il·lustrarà la celebració de la Setmana de la Dona de 2012, a més de presidir l'exposició pública dels cartells presentats a la convocatòria, que es mostraran fins al pròxim dia 18 en el Centre Cultural.

La jove estudiant almussafenya, Paloma Olmos, ha sigut la guanyadora del concurs de cartells convocat per l'Ajuntament d'Almussafes per a anunciar els actes commemoratius de la Setmana de la Dona 2012. La qualitat artística i la frescor de la seua obra, així com la plasmació del valor més representatiu sobre la temàtica simbòlica del 8 de març han sigut factors clau en la determinació, per part del Jurat, del treball guardonat, que s'exposarà, junt ament amb la resta dels 24 cartells inèdits presentats, en l'Espai de la Foto del Centre Cultural, del 5 al 18 del pròxim mes de març.

Coincidint amb la inauguració de la mostra col·lectiva, la Regidora de la Dona, Elia Alepuz, li entregarà a la participant premiada el guardó per valor de 100 euros.
Esta tercera convocatòria del certamen ha demostrat que esta iniciativa artística es troba plenament consolidada, ja que continuem a l'alça quant a nombre de dissenys presentats i també respecte a la qualitat i creativitat que es desprén dels mateixos”, conclou l'edil delegada i presidenta del Jurat, Elia Alepuz.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada