dijous, 2 de febrer del 2012

Standstill i The Essence se sumen al Qfestival 2012

L'aclamada banda Standstill tria el Qfestival com a fi de la giraQfestival serà testimoni de la tornada a Espanya dels mítics The Essence

Qfestival continua sumant artistes a la seua proposta de festival que mescla els sons indies més actuals, amb els dels anys 80. Standstill i The Essence s'unixen als ja confirmats Iván Ferreiro i The Zombie Kids. 

 
Els catalans Standstill acaparen multitud de reconeixements ja en la seua extensa carrera, entre ells el  de "millor disc nacional de la dècada" segons la revista Mondosonoro per a "Vivalaguerra" en 2010. Amb el seu actual “Avant, Bonaparte", un disc ambiciósacompanyat d'un espectacle escènic que el complementa, es desmarquen de qualsevol estètica concreta, i es mostren com una banda que no sols investiga i es reinventa a cada pas, sinó que va deixant darrere seu rastres de cada etapa personal per la que transiten.

  
Iván Ferreiro
Els holandesos The Essence vindran a reviure el seu so de pop fosc, amb tocs a l'estil The Cure, i en el qual no faltaran èxits com “The cut” o el seu hit mundial “A mirage” (un miratge), himne de tota una generació.
 
 

El músic gallec Iván Ferreiro ocupa la part més alta de les llistes de vendes a Espanya, i acudirà al Qfestival amb banda completa, i no en acústic com estem acostumats a veure-li últimament. 
 
The Zombie Kids són el grup revelació de les pistes de ball, i ningú pot negar que els “dj's” més populars en este moment a Espanya.

Standstill
 
Virginia Díaz, directora del programa '180 Graus' i dels concerts de Ràdio3, tornarà enguany amb la seua maleta de discos plena de les novetats i exitassos del panorama alternatiu musical. Dorian finalment no podran estar presents en esta edició, i es deixa la porta oberta perquè sí que siga possible en el 2013

 
Qfestival se celebrarà el dissabte 31 de març del 2012 en el Casal Fester d'Alzira, i comptarà amb autobusos dia i nit RENFE-Alzira ciudad-Qfestival.

Qfestival és una iniciativa de l'associació juvenil Grup “Què Fem?”. Es tracta d'un festival solidari l'objectiu de la qual és cridar l'atenció sobre els problemes dels països en via de desenvolupament. L'edició del 2012 va dirigida especialment a recolzar al  Corn d'Àfrica.


 Les entrades es poden adquirir en la web oficial , en  ticketmaster  i en el Centre Sociocultural d'Alzira. Plaça General Dolz, 18. 46600 Alzira (València). Tel. 96 240 26 90. Email: contacto@qfestival.Net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada