divendres, 24 de febrer del 2012

LA POLICIA LOCAL D´ALZIRA HA INTERVINGUT MÉS DE 9000 KG DE TARONGES

La Policia Local d’Alzira ha confiscat des de començaments d´any més de 9.000 kg de taronges en els diferents controls en l’àmbit rural

L’última de les confiscacions va ser dilluns passat. En la detenció es van intervindre al voltant de 2.000 kg de taronges de procedència no acreditada.

En primera instància, es va detindre a una furgoneta amb més de 800kg de taronja. A l’identificar al conductor, de nacionalitat espanyola, es va comprovar que no donava raó de la procedència de la taronja. Així mateix, a la vesprada es va interceptar una altra furgoneta en les mateixes circumstàncies, manifestant l’identificat, de nacionalitat romanesa, que s’havien arreplegat del sòl. En ambdós casos, la taronja va ser depositada a fi de realitzar les gestions oportunes davant d’un presumpte il·lícit penal.
El regidor de Policia Local, Eliseo Candela, ha manifestat: “Una de les nostres prioritats és fer front a este tipus de robatoris que tant dany fan als agricultors. D’ací que s’intensifiquen els controls respecte d’això. En el que va d’any, ja s’ha intervingut una quantitat important de taronja d’Alzira i poblacions veïnes. Continuarem treballant en la mateixa línia, pel bé de l’agricultura”.
Comptant estes intervencions, ja són 7.000 els kg de taronges confiscades i depositades des de començaments d’any. A esta quantitat, s’unix la d’aproximadament 2.500 kg de taronges que es van intervindre en els propis camps objecte del furt i posats a disposició dels legítims propietaris.
Durant estos exhaustius controls, a més de la quantitat confiscada, s’han immobilitzat cautelarment 10.000 kg de taronges fins a comprovar la seua procedència, així com s’han interposat 14 denúncies per infracció a l’Ordenança Rural.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada