dimecres, 29 de febrer del 2012

EL GRUP QUÈ FEM D´ALZIRA TORNA A POSAR EN MARXA EL "TAPES FESTIVAL"





Qfestival ja té data per al Tapes Festival: divendres 23 de març al Parc Pere Crespí d’Alzira

Es tracta d’una peculiar combinació de ruta de les tapes i música DJ. A més, la Furgo Rock Vand, amb el seu particular escenari mòbil, eixirà també de “ruta”.
Després de l’èxit de l'any passat en què van participar més de 1000 persones, el Grup Què Fem d’Alzira torna a posar en marxa el Tapes Festival dins del marc del Qfestival.
El Tapes festival és una ruta de les tapes per diversos bars i restaurants, on el públic podrà tastar una àmplia varietat de tapes, mentres escolta la música punxada en directe per djs.
Enguany pretén donar cabuda a més locals, gràcies a la bona acollida del passat any. Els locals participants podràn presentar una tapa a concurs.
L’activitat està organitzada pel Grup Què Fem i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira.
La iniciativa es repetirà durant l’any en uns quants barris de la capital, per a donar cabuda a tot els locals de la ciutat que els interesse sumar-se a aquesta iniciativa. Els locals interessats a participar en aquesta edició, o en futures, poden dirigir-se al Grup Què Fem: Centre Sociocultural d’Alzira. Plaça General Dolz, 18. 46600 Alzira (València). Tel. 96 240 26 90. Emai: contacto@qfestival.net

Es tracta d’una iniciativa nova en la capital de la Ribera, que pretén dos objectius clars: d’una banda promocionar el Qfestival una setmana abans de la seua celebració, i per una altra promocionar els locals i la gastronomia en un moment en què el sector hostaler també es ressent de la crisi. D’aquesta manera Qfestival pretén que la seua activitat repercutisca en l’economia d’Alzira.
El Tapes Festival se celebrarà el divendres 23 de març a Alzira en el Parc Pere Crespí, canviant la seua tradicional data de dissabte a divendres, per a no coincidir amb la Tamborada.
El Qfestival és un festival de música indie que enguany celebrarà la seua quarta edició en el Complex La Masia el dissabte 31 de març del 2012. Durant les més de 10 hores de música en directe actuaran importants grups nacionals i internacionals, com Iván Ferreiro, Estand Still, The Zombie Kids o The Essence, entre altres.
El dia del Qfestival durant tota la jornada hi haurà autobusos cada hora, des de l’obertura del recinte a les 17.00 fins al seu tancament a les 6 h, i que uniran l’estació de RENFE d’Alzira, amb diferents punts de la ciutat i el recinte Qfestival (Complex La Masia), per a evitar així que la gent haja de desplaçar-se amb cotxe al festival.
A més, com a novetat d’enguany, hi haurà un servici d’autobusos directes al Qfestival anada i tornada des de Gandia, Xeresa, Xaraco, Tavernes de la Valldigna, la Barraca d’Aigües Vives, Xàtiva, Manuel-Ènova, La Pobla Llarga, Carcaixent i València, entre altres poblacions.
Les entrades ja estan a la venda en www.qfestival.net o en la seu del Grup Què Fem: Centre Sociocultural d’Alzira. Plaça General Dolz, 18. 46600 Alzira (València). Tel. 96 240 26 90.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada