dijous, 19 de setembre del 2013

MÚSICA I PINTURA TANQUEN EL FESTIVAL SOLIDARI DE MÚSICA DE CAMBRA CIUTAT DE CULLERA



 Amb els concerts de divendres i el dissabte es donarà per conclòs el II Festival Internacional de Música de Cambra Ciutat de Cullera, i el fi de festa inclou un poc més que música, ja que la pintura cobrarà gran protagonisme en ambdós concerts gràcies als pintors Adrià Pina i Juan Ripollés.
L’artista valencià Adrià Pina compartirà demà escenari amb el vibrafonista ukraniano Andrei Pushkarev i el violoncel·lista rus Dimitri Tsirin. Pina pintarà un quadro sobre l’escenari mentres té lloc el concert, plasmant en el llenç les impressions que tindrà en ell la música. Tot això en el Castell de Cullera.

És una oportunitat molt especial amb la que segur que el públic assistent disfrutarà molt”, comenta Marija Nemanyte, Directora Artística del Festival.
El quadro de Pina se subhastarà una vegada finalitzat el Festival junt amb un altre quadro cedit pel pintor Juan Ripollés, i els beneficis del qual es destinaran a l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral, AVAPACE.
L’art de Ripollés serà el que acompanyarà al concert de clausura del dissabte en l’Auditori Municipal. No estarà ell, però sí que part important de la seua obra, una sèrie de quadros de grans dimensions que el pintor ha cedit i que s’exposaran en la sala, perquè puguen ser disfrutats pels assistents al concert. Un concert de corda protagonitzat per un quartet format per professors del Palau de les Arts que interpretaran a Xostakòvitx i a Ravel.
El Festival Internacional de Música de Cambra Ciutat de Cullera va nàixer el passat any com a esdeveniment per a acostar la música de cambra al gran públic i amb un clar compromís solidari, ja que cada anys els beneficis generats en el Festival es donaran a una entitat sense ànim de lucre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada