dijous, 19 de setembre de 2013

ELS SOCIALISTES DE LA RIBERA ALTA DENUNCIEN QUE LA GENERALITAT MALTRACTA ELS XIQUETS I XIQUETES DE LA RIBERA El Secretari General del PSPV a la Ribera Alta, Robert Martínez ha valorat aquest matí l’inici del curs escolar a la nostra comarca, un curs que segons ha declarat “ha superat allò que semblava impossible, ja que si l’any passat parlàvem del pitjor inici de curs de la història, enguany encara estem més malament”. I és que, segons Martínez, “la política de la Generalitat en l’àmbit de l’educació només pot qualificar-se ja de patètica”.

Segons ha explicat Martínez, cal fer una valoració real de la situació a les escoles públiques de la Ribera, més enllà de les dades cuinades que ofereix la Conselleria. Diu, per exemple, que “enguany no s’han convocat beques de llibres, així com sona, no hi ha possibilitat de demanar beca perquè simplement no s’han convocat”, i afegeix també “però és que tampoc s’han pagat les del curs passat”, amb les conseqüencies que això comporta per a les famílies que són beneficiaries i que s’havien programat les despeses en funció d’una beca que encara no els ha arribat ni probablement els arribe mai.
Martínez recorda que “les beques de menjador possiblement es voran reduïdes substancialment ja que es pretenen eliminar els 1’4€ d’ajuda pels als cuidadors de menjador, deixant així una nova despesa a les famílies”.
Martínez ha declarat “que l’augment de ràtio ha comportat que enguany hi hagen menys mestres encara que el curs passat, amb conseqüències evidents pel que fa a la qualitat de l’ensenyament que reben els nostres fills i filles”.
Robert Martínez ha finalitzat les seues declaracions afirmant que “probablement l’actitud del Govern Valencià envers l’educació només pot rebre un nom: maltractament, ja que Fabra és això el que està fent amb els xiquets i xiquetes de la nostra comarca”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada