dimarts, 17 de setembre de 2013

L´ALGINETINA TERESA ROIG FA UNA PAELLA ARTÍSTICA AL CONCURS INTERNACIONAL DE PAELLES DE SUECA


Una manera original de donar a conèixer un plat tant típic de la terra.

Diumenge passat es va celebrar el Concurs internacional de paelles de Sueca. Un concurs on la pintora d'Alginet, Teresa Roig ha assistit convidada més d'un any per a fer la seua paella artística. Aquest any la imatge de la paella ha estat la de la muntanyeta dels Sants, coincidint en la celebració del centenari del IVIA.
Teresa ja ha participat uns quants anys amb la seua paella artística dibuixant, a la paella, al Mestre Serrano, l'escriptor de sueca Bernat i Baldoví i molts mes personatges del món de la cultura i de l'esport valencians.

L'alcalde de Sueca i el conseller de turisme van felicitar a Teresa per la tasca que està realitzant gràcies a la promoció que està fent de la gastronomia valenciana amb la paella artística.
Teresa Roig comentava que l'objectiu de fer aquesta paella artística és "intentar dur més enllà de les fronteres la gastronomia i els productes de la nostra terra". Prova d'açó és que la pintora ha estat en Miami i Paris entre d'altres mostrant el seu art i donant a conèixer la riquesa de la terra valenciana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada