dimarts, 3 de setembre del 2013

EL MUSEU DE LA FESTA D’ALGEMESÍ ACULL UNA EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA SOBRE LA FESTA DE LA MARE DE DÉU DE LA SALUT



 El Museu Valencià de la Festa acollirà demà la inauguració de la Mostra Fotogràfica Festa de la Mare de Déu de la Salut, organitzada per Fotoaficionats d’Algemesí en col·laboració amb l’Ajuntament d’Algemesí. Esta exposició està composta per imatges preses per membres de l’associació en 2010 per a la campanya de promoció de la candidatura de la festa a Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

L’exposició itinerant ha visitat països de tota Europa com Brussel·les, Berlín, Milà, Aix en Provençe ( França) Gangneung, ( Korea) València, Ontinyent i el Monestir de Santa Maria de la Valldigna i acabarà la seua trajectòria en la localitat d’Algemesí.
En concret, el conjunt fotogràfic va ser realitzat durant els dies 7 i 8 de setembre de 2010, en plena campanya de promoció i difusió de la festa, i inclús algunes d’estes instantànies han sigut part del material fotogràfic presentat per l’Ajuntament d’Algemesí, la Generalitat Valenciana i el Ministeri de Cultura del Govern d’Espanya davant de la Unesco, formant part d’un ampli dossier explicatiu i acreditatiu de la festa.
L’exposició compta amb un total de 51 fotografies, que plasmen els diferents balls, la seua música, la seua cultura i tradició entorn de la figura de la Mare de Déu de la Salut. Junt amb ella, també es presentaran els 23 cartells seleccionats en el concurs per a l’elecció de la imatge oficial de la festa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada