dijous, 19 de setembre del 2013

SETMANA DE LA MOBILITAT DE L´ALCÚIA



 Sota el lema “Mou-te per un aire més net”, l’Alcúdia celebra la setmana de la mobilitat del 16 al 22 de setembre. Durant aquesta, els escolars dels diferents col·legis aprenen, a la vegada que ensenyen i recorden als seus congèneres les normes de circulació.
Són els alumnes de 6é de primària els encarregats de patrullar la localitat amb la companyia de la policial local. La seva tasca consisteix en parar tots aquells conductors o vianants que fan una infracció, els informen sobre aquesta i li fan entrega d’una multa simbòlica. D’aquesta manera els xiquets posen en pràctica tot allò aprés a les classes d’educació vial.

Els primers en eixir al carrer foren els alumnes del C.P. Heretats, que ho feren dimarts 17, finalment el divendres 20 serà el torn dels i les alumnes del C.P. Les Comes.
D’altra banda i dins dels actes programats per a aquesta setmana, el pròxim diumenge 22 de setembre tindrà lloc el Dia sense Cotxes a l’Alcúdia, coincidint amb el Dia Europeu sense Cotxes. A més, el diumenge 29 de setembre l’Alcúdia celebrarà el Dia de la Bici, on majors i menuts podran fer un agradable passeig en bici des del poble fins al paratge del Corral de Rafel.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada