dimecres, 25 de setembre del 2013

EL PATRONAT PROVINCIAL DE TURISME I LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA OFERIXEN NOU RUTES TURÍSTIQUES A ESTUDIANTS ERASMUS


Visitaran els municipis de Cullera, Bocairent, Cofrentes, Requena, Xàtiva, Utiel, Gandia, Oliva i Sagunt

El Patronat Provincial de Turisme València Terra i Mar i la Universitat de València posen en marxa les Rutes turístiques “Erasmus en el Territori”, amb l’objectiu de donar a conéixer els valors patrimonials, culturals i paisatgístics de nou municipis de la província de València a estudiants d’intercanvi Erasmus.
El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, ha destacat que “des del Patronat de Turisme, amb la col·laboració dels nou ajuntaments participants, hem impulsat esta iniciativa de la Universitat de València per a desenvolupar rutes atractives, que suposen un al·licient perquè els Erasmus visiten el nostre territori i que al seu torn, es convertisquen en prescriptors de la nostra província en els seus respectius països d’origen”.

El Vicerector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla, ha manifestat que es tracta d’una excel·lent oportunitat de col·laboració entre institucions valencianes, en este cas la Universitat i la Diputació. "Es tracta d’una iniciativa pionera que perseguix millorar la formació dels nostres estudiants internacionals i que sens dubte facilitarà la difusió dels nostres recursos culturals".
Les rutes amb autobús s’oferixen per un preu que varia entre els 20€ i els 25€ segons el municipi i compten amb un guia que els acompanyarà durant tot el trajecte.
Les rutes culturals i formatives van dirigides a estudiants Erasmus de la Universitat de València, per al curs 2013-2014. Els interessats a realitzar una ruta, hauran de sol·licitar-ho a la Universitat de València: en http://projeccio.uv.és.
El Patronat Provincial de Turisme assumix els costos derivats del transport i els suports de difusió. Els ajuntaments són els responsables del disseny de les rutes i del desenvolupament de les mateixes.
9 rutes turístiques i culturals
Les rutes, que es realitzaran entre els mesos d’octubre i novembre de 2013, visitaran Bocairent, Cofrentes, Requena, Xàtiva, Utiel, Cullera, Gandia, Oliva i Sagunt.
Els itineraris inclouen visites guiades als seus monuments, paratges naturals, rutes i esmorzar (gastronomia típica de cada localitat que es visita).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada