dimecres, 25 de setembre del 2013

BENIFAIÓ NO VEURÀ AUGMENTADA LA SEUA TARIFA D’AIGUA POTABLE SOL·LICITADA PER EGEVASA


Els grups de l’oposició (PSPV-PSOE, Bloc Compromís i Gent per Benifaió) fan valdre la seua majoria oposant-se a esta pujada

El portaveu popular va justificar el vot a favor de la revisió d’esta tarifa per motius de “pèrdues de consum per a l’empresa”

L’empresa concessionària de la gestió de l’aigua potable a Benifaió, EGEVASA, es va reunir fa uns dies amb els portaveus dels quatre grups polítics representats en el consistori per a traslladares la pretensió de dur a terme una revisió de l’actual tarifa del subministrament d’aigua potable a la població. EGEVASA va fer arribar als edils les actuals pèrdues de l’empresa per este servici davant del tancament de moltes indústries, la qual cosa ha fet disminuir la seua facturació.

Davant de tal situació, i per a poder “continuar donant un servici de qualitat”, va indicar en el ple el portaveu popular José Luis Monrabal, es va passar a votació la revisió d’esta tarifa que si bé cada any sol augmentar segons el percentatge d’augment del IPC (una mitjana de 1,5%), en esta ocasió, com va destacar l’oposició “la pujada seria exagerada, pujant més de tres punts per damunt del IPC”.
El portaveu popular va aclarir que esta pretensió d’EGEVASA “és una mesura que devem de complir pel contracte firmat en el seu moment i que han justificat des de l’empresa per motius econòmics”.
El portaveu del Bloc Compromís Eduard Gómez va parlar de “injustificat que les pèrdues d’una empresa les pague el veí de Benifaió”. Argument que també va ser defés per l’edil de Gent per Benifaió Mª José Martínez: “EGEVASA ha tingut època de bonances i no va rebaixar la taxa”.
També des de files socialistes van parlar de la mesura: “l’equip de govern podia haver treballat alguna mesura alternativa però no es mouen, no presenten cap mesura fiscal en benefici dels nostres veïns” va destacar, el seu portaveu Marta Ortiz.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada