dimarts, 24 de setembre del 2013

ALCIRA ÉS ESCENARI DEL RODATGE DE LA PEL·LICULA NECKAN



Alzira acull durant tres dies el rodatge d’algunes de les escenes de la pel·lícula “Neckan” de Gonzalo Tàpia. Una pel·lícula protagonitzada per l’actor Pablo Rivero.
Rodaran a Alzira, des de hui fins al dimecres 25 de setembre, en el Cercle Alzireny La Gallera.

Neckan
Abril1956, últims dies de la presència espanyola en el nord del Marroc. Molts són els espanyols que es disposen a tornar precipitadament a la península. És en eixos dies convulsos quan Santiago, un jove advocat, fill adoptiu d’un important lletrat franquista, arriba a Tetuan, capital del Protectorat. És el seu primer “treball” fora del seu món acomodat i burgés. La seua missió és la de trobar les empremtes d’una família –una família que podria haver sigut la seua.


Setmanes abans a València, algú li ha fet arribar unes fotografies d’una parella amb un xiquet enfront de l’església de Tetuan i unes notes anònimes. Qui i amb quina intenció? Els seus primers passos a Tetuan pareixen tancar el cas: unes poques dades sobre la família i tres tombes. Però la informació que li ha arribat a València i altres indicis li turmenten, i si el nom que figura sobre la làpida d’eixe xiquet fora el seu? Tota eixa informació li convulsiona i afona. Li aterrix haver d’enfrontar-se a això, tant que al principi quasi decidix fugir i tornar a la seua còmoda existència a Espanya. Però un personatge singular entra en la seua vida. Este subjecte, hàbil i astut, li enredarà amb les seues ajudes i trampes fent-li entrar en una apassionant trama de suspens entre els asfixiants carrers de Tetuan.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada