divendres, 2 d’agost del 2013

PSOE BENIFAIÓ: “AMB L’APROVACIÓ DEL CONVENI PER A LA SUBVENCIÓ DEL PAVELLÓ DE BENIFAIÓ, ARCÍS TORNA A ENGANYAR A LA DIPUTACIÓ”.



 El grup municipal PSPV-PSOE de Benifaió ja va denunciar al seu dia els intents d’engany d’Amparo Arcís per a l’obtenció de subvencions per part de la Diputació.
La portaveu de l´agrupació socialista de Benifaió, Marta Ortiz Martínez, lamenta que “no contenta amb els alts nivells d’incompetència que van rodejar ambdós qüestions, ara torna a la càrrega”.

En l’aprovació del conveni a subscriure amb la Diputació Provincial de València, aprovat per Decret d’Alcaldia número 792 de data 15 de maig de 2013 Amparo Arcís es compromet en la clàusula QUARTA a “redactar el projecte de les obres de DEMOLICIÓ, DESENRUNAMENT I REPARACIÓ DE DESPERFECTES EN EL PAVELLÓ MUNICIPAL”.
El conveni establix a més “que una vegada presentat el projecte per l’Ajuntament en la Diputació, esta fixarà el percentatge definitiu sobre el pressupost aprovat”
Marta Ortiz afirma que el dit projecte es troba redactat, firmat i pagats els seus honoraris.
Segons afirma la portaveu socialista en el ple celebrat el passat dia 25 de juliol se li va preguntar per la qüestió i va manifestar, primer que era el títol del projecte, per a després reconéixer que era per a veure “si es podia incloure la factura en el conveni”.
El grup municipal socialista de Benifaió lamenta haver perdut dos subvencions per les mateixes raons i exigix a Amparo Arcís que rectifique abans que, per la seua incompetència, Benifaió es puga veure perjudicat d’alguna forma.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada