divendres, 2 d’agost del 2013

ALMUSSAFES MODIFICA LES BASES DEL PLA D’OCUPACIÓ PER A PROPICIAR UNA MAJOR CONTRACTACIÓ DE PARATS


El nou Pla continuarà donant ajudes econòmiques a les empreses que contracten personal d'Almussafes.

l'Ajuntament d'Almussafes ha procedit a realitzar una sèrie de modificacions en determinats apartats de les Bases del Pla Estratègic de Foment de l'Ocupació, que passaran a efectuar-se este segon semestre de l'any.
L'objectiu primordial és facilitar que totes les companyies locals realitzen contractacions de veïns i veïnes de la localitat riberenca.

Les modificacions més rellevants han sigut, en primer lloc, la reducció del període d'inscripció en el SERVEF dels desocupats que ha passat d'1 any a 3 mesos.
En segon lloc, l'empresa contractant ja no haurà de realitzar contractes mínims de 6 mesos, sinó que el mínim exigible serà ara de 3 mesos.
Finalment, s'introduïx una novetat important, ja que el conjunt d'empreses locals que podran disfrutar d'estes ajudes no hauran d'estar localitzades, necessàriament, dins del terme municipal d'Almussafes.
Distintes empreses ja estan adherides al pla, entre elles, la pròpia Ford, no obstant això, també els xicotets comerços locals podran accedir a este tipus d'ajudes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada