dissabte, 17 d’agost del 2013

PRESENTACIÓ DEL CF CULLERA EN EL SEU RETORN A TERCERA DIVISIÓ


 Hui 17 d’Agost a partir de les 18:30 hores se celebraran els actes de Presentació del Club de Futbol Cullera en el seu retorn a la Tercera Divisió després de més de 20 anys. L’acte comptarà amb la presentació de l’Himne del Club de Futbol Cullera, obra de Pablo Sánchez Torella autor entre altres molts de l’himne Amunt València, que ha sigut interpretat per la Banda Santa Cecília de Cullera, amb Ignacio Giner com a tenor.

En l’acte es realitzarà la presetación oficial de la plantilla del primer equip que manté l’estructura principal de la passada temporada i incorpora nous jugadors com Civera, Da Silva o Carrillo, amb experiència en categories superiors i que ajudaran al projecte de consolidació del Cullera en la Tercera Divisió.
A partir de les 19:00 hores es disputarà el tradicional Trofeu d’Estiu del Cullera, iniciat allà per 1970 i que estos últims anys acull el nom de Trofeu Aeria, amb un partit entre el Club de Futbol Cullera i el Club Esportiu Olímpic de Xàtiva, de Segona Divisió B. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada