dissabte, 17 d’agost del 2013

ALGINET EN FESTES



 El dissabte 17 d'agost, a les 10.30 h de la nit a la plaça de la Constitució, serà el moment en el qual els 32 Festers 2013 es presenten davant del poble d'Alginet. Uns festers i festeres que han estat treballant tot l'any per tal d'oferir als veïns i veïnes de la localitat una setmana plena d'activitats.
Les festes Majors d'Alginet aquest any presenten dins la seua programació tradicional algunes activitats innovadores.
Així, el dilluns 19 d'agost, dia de l'estalvi cooperatiu i en acabar el tradicional sopar a la carretera, es podrà gaudir el I Concurs de Xarangues Vila d'Alginet. El dimarts es farà el sopar de Quintes, un sopar on els alginetins estaran asseguts per any de naixement i on hi haurà premis per a la quinta amb la samarreta més original i per a la més nombrosa. El dimecres hi haurà la nit de teatre a l'aire lliure a la plaça de la Constitució i el dissabte el musical "Dancing Las Vegas".
A part de les novetats, el calendari fester manté els tan populars sopars a la carretera que el dilluns, dimecres i divendres fan eixir al carrer a tot el veïnat a sopar, el Concurs de Mantó de Manila que aquest proper divendres celebra la IX edició, el sorteig el dilluns de més de 1.200 joguets per als menuts que tenen llibreta a la Caixa Rural d'Alginet , el sorteig de 50 bicicletes el divendres per als xiquets que són socis de la Cooperativa Elèctrica d'Alginet així com una paella gegant de Galbis per als pensionistes i jubilats, cavalcada de disfresses el dissabte, bous i vaquetes fins al dimecres i moltes activitats més que busquen arribar tant a menuts com a majors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada