dilluns, 26 d’agost del 2013

L’EXALTACIÓ DELS FESTERS I L’ENTRADA MORA I CRISTIANA DE VILLANUEVA DE CASTELLÓN MARQUEN LA JORNADA DEL DISSABTE I DIUMENGE



 Villanueva de Castellón ja està immersa en les festes patronals i de moros i cristians. Este cap de setmana, el dissabte, ha estat marcat principalment per la presentació i exaltació de la Reina de Festes, Amparo Morrió, i la seua cort d’honor.
Un dia molt especial per als 22 festers, però sobretot per a la ja reina de les festes 2013, ja que el mateix dia en què va ser anomenada com a tal, també celebrava el seu aniversari.

Per la seua banda, el mantenidor de l’acte, Miguel Bailach, Diputat de Joventut i esports i Alcalde de Massamagrell, va coincidir amb l’Alcalde de la localitat, Salvador Àlvarez, en que són dies de festa i com a tals es deuen de disfrutar i viure-les amb harmonia.
Mentrestant, la jornada del diumenge, estava dedicada a les festes de moros i cristians amb l’entrada que anava des de la Plaça de l’Ermita fins a la Plaça de l’Església aproximadament.
Així doncs, en el ban cristià van brillar els capitans, Miriam Gregori i Vicent Aranda de la Comparsa Roders, i en el ban moro els que van destacar per damunt de les altres van ser Mª Amparo Pausà, Eduardo Estrada i el xicotet Arnau Estrada com a sultans i sultanet de la Comparsa Califes-Tuaregs.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada