dilluns, 5 d’agost del 2013

CONCURS FOTOGRÀFIC EN FACEBOOK PER A PROMOCIONAR L’OFERTA D’OCI DE CULLERA


Les fotografies han de ser fotos vivencia’ls. L’únic requisit és un gran somriure.
El concurs que estarà vigent fins al 21 d’agost

La Regidoria de Turisme de Cullera amb el suport del Pla de Dinamització del Producte Turístic “Cullera de Nou”, llança durant el mes d’agost un concurs fotogràfic per a promocionar l’oferta d’oci del destí en les xarxes socials.
Per a participar en el concurs fotogràfic “Viu l’experiència Cullera amb un somriure”, els participants han de fer-se fans de la pàgina de facebook culleraturismo, que els permetrà penjar les seues fotos i votar per les fotos d’altres participants.

Les fotografies han de ser fotos vivencia’ls amb la parella, la família o amics disfrutant de les platges de Cullera, del seu patrimoni, de les activitats esportives, de la gastronomia o el seu oci nocturn. L’únic requisit, és un gran somriure.
El concurs que estarà vigent fins al 21 d’agost, moment en què se seleccionaran les 10 fotos més votades pels amics de facebook i entre elles sortejarà el pack “Viu l’experiència Cullera” per a quatre persones. Este premi inclou una excursió en caiac pel riu Xúquer de Xuquer-Aventura, un passeig en catamarà de Boramar per la badia de Cullera, entrades per a la nit de terror del Castell de Cullera (o en cas d’incloure xiquets, entrades per al Passatge Infantil de la Por “la Nit de Juan Sense Por”), entrades per al parc aquàtic Aquópolis, un sopar en el Restaurant Mare Nostrum (membre del Club de Producte Gastronòmic Artesans de l’Arròs de Cullera), targetes turístiques “Cullera en la teua mà” per a accedir al castell i al Museu de història i Arqueologia, al Museu de l’Arròs, a la Torre Sentinella del Marenyet i als Refugis de la Guerra Civil (a més de beneficiar-se de multitud d’ofertes i descomptes en allotjaments, restaurants, comerços, servicis, etc.), 4 copes en el Baret Oasi i els Pubs The Córner i Píxel i 4 lots de merchandising institucional.
Es pot obtindre més informació sobre el concurs en www.culleraturismo.com o www.facebook.com/culleraturismo.
Per a la participació directa, s’ha d’accedir a l’aplicació easypromo de facebook a través de https://apps.facebook.com/easypromos-premium/promotions/17262 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada