dilluns, 26 d’agost del 2013

L´AJUNTAMENT D´ALGINET CREA 3 ZONES D´ESPLAI PER A GOSSOS



 L'Ajuntament d'Alginet vist la greu problemàtica i la multitud de queixes que tenen per part dels veïns a causa dels excrements dels gossos, està duent a terme 3 iniciatives per a pal·liar aquest problema.
Toni Lozano, regidor de parcs i jardins explicava que l'objectiu és donar facilitats per a que els propietaris dels gossos arrepleguen els excrements dels seus animals i conscienciar a la població de tenir un poble net amb l'ajuda de tots i totes.

Per a facilitar l'arreplega dels excrements, l'Ajuntament ha ubicat unes papereres amb borses per a què el propietari de l'animal dispose en tot moment d'elles. La segona ha estat el fet d'enviar 4.000 tríptics informatius a les cases per tal de conscienciar als veïns i veïnes que tots formem la cadena per tal de mantenir net Alginet. Al tríptic s'informa de les obligacions que tenen els amos dels gossos, de les prohibicions i de les zones d'esplai que s'ha creat per als animalets. La tercera iniciativa ha estat habilitar espais dedicats exclusivament a gossos on poden córrer i jugar. A les zones d'esplai ubicades al carrer de Fuster, a la Ronda de Carlet i al Parc de Felip II, s'ha ficat també papereres per a arreplegar els excrements, ja que no es un lloc on l'animal ha d' anar a fer les seues necessitats sinó una zona per a qué puga gaudir de córrer en llibertat.
Lozano afirmava que "estem treballant per ficar les mesures necessàries per a tenir entre tots un poble net. No tenim interés a sancionar als propietaris que no repleguen els excrements dels seus gossos però si algú no compleix, prendrem les mesures oportunes ja que estem treballant per a entre tots tenir un Alginet on es puga passejar”.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada