dimecres, 7 d’agost de 2013

LA POLICIA LOCAL D´ALGINET I GUÀRDIA CIVIL DETENEN A 3 PERSONES EN MENYS DE 4 HORES


La Policia Local d'Alginet porta una setmana amb moltes intervencions. Si el dijous passat van recuperar 3.000 kg de coure robat a una ferralleria ubicada al Polígon Sud d'Alginet i el dilluns van evitar una agressió domèstica per part d'un veí amb una katana, hui dimecres han realitzat dues intervencions.

La primera d'elles ha estat a la barriada del Calvari que fins al dijous esta celebrant les fetes d'estiu. Ahir a la nit es va rebre avís ja que, malgrat estar en festes, C.R estava amb la música al carrer molt alta i molestant el veïnat. En arribar una patrulla de la Policia Local, el detingut va llançar una botella contra els agents i, junt amb els companys que tenia es va fer fort davant l'autoritat. La Policia Local va sol·licitar ajuda a Guàrdia Civil. Vist que C.R. presentava signes d'intoxicació per estupefaents es va decidir deixar-lo i hui, a les 9 del matí, s'han personat a s'ha casa agents de la Policia Local i s'ha procedit a la seua detenció per alteració de l'ordre, resistència i desobediència a l'autoritat. C.R. compta amb un dilatat historial de detencions. Aquesta nit, la Policia Local d'Alginet reforçarà el servei a la barriada del Calvari per a què puden gaudir en tranquil·litat de les seues festes.
Per altra banda, cap a les 10.30 h del matí, el reten de la Policia Local ha rebut un avís de 112 on se'ls informava d'una possible temptativa de robatori a un xalet ubicat a Los Lagos. A la vivenda, d'un veí de l'Alcúdia, si han personat 3 patrulles de la Policia Local, 1 de guàrdia Civil d'Alginet, Carlet i Almussafes, així com un helicòpter ja que hi havien 3 persones armades que havien intentat entrar a furtar.
Gràcies a la feina de tots els dispositius s'ha pogut detindre a dos d'ells. Un quan fugia per les muntanyes i l'altre que es trobava dins del cotxe esperant als altres. El tercer està fugit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada