divendres, 2 d’agost de 2013

EL PSPV QUALIFICA DE RIDÍCULA LA VENDA DE 6 PLACES DEL PÀRQUING D´ALGEMESÍ


Després de l'estrepitós fracàs que ha suposat el projecte del pàrquing de la Plaça del Mercat i després de muntar una tenda en la via pública per a vendre aparcaments, solament s'han aconseguit vendre sis places, dues d'elles, a la dona de l'alcalde.

En sessió plenària celebrada el passat dijous 31 de juliol es va aprovar, amb els vots a favor de PP i Més Algemesí, l'alineació de 6 places d'aparcament, les úniques que s'han venut fins avui de les més de 100 que han eixit a la venda. El Grup Socialista va votar en contra en aquest punt, tal com va explicar la Portaveu Marta Trenzano, “perquè, encara que no hi ha cap defecte en el procés de venda, els socialistes no volem tenir absolutament res a veure amb tot el que es refereix a l'aparcament i votarem sistemàticament en contra tot el que guarde relació amb aquest projecte que és una autèntica ruïna”.

La regidora d'Hisenda va qualificar l'obra com “un projecte pensat per al futur” al que la portaveu socialista va respondre que “el que haurien d'haver fet és demanar un informe de viabilitat per a saber si hi havia demanda de garatges. Prova que la demanda era inexistent és que les immobiliàries de la zona estaven plenes d'ofertes d'aparcaments”.
Des del PSPV s'ha qualificat la venda com a ridícula ja que, atenent als càlculs que va fer l'equip de govern i en paraules de Marta Trenzano “a hores d'ara ja s'haurien d'haver venut totes les places i hauria d'estar construint-se el nou Mercat a cost zero la maqueta del qual està morint-se de riure en la planta baixa de l'Ajuntament”.
A tot açò cal sumar els més de 14.000 euros que costa a les arques municipals el manteniment de la planta destinada a la venda. La regidora socialista ha destacat que “tot s'ha fet malament en aquest pàrquing, els ciutadans perdem diners cada dia, primer amb el manteniment, després amb les indemnitzacions a l'empresa per a compensar els beneficis que no obté, sincerament, haguera segut més econòmic per a tots portar avant la proposta socialista de deixar el pàrquing obert perquè el seu ús fóra gratuït”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada