divendres, 2 d’agost del 2013

ALGEMESÍ I CARLET ELIMINARÀN ELS PLAGUICIDES DE L’AIGUA POTABLE AMB AJUDA DE LA DIPUTACIÓ


Rus també ha firmat convenis amb els presidents de les mancomunitats de Benestar Social i la Ribera Alta per a garantir el cicle integral de l’aigua

Els projectes suposen per a la institució provincial una inversió de 1.572.000 euros

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha subscrit diversos convenis de col·laboració amb els alcaldes d’Algemesí, Benaguasil, Loriguilla, Moncada i Carlet i els presidents de les mancomunitats de Benestar Social i la Ribera Alta per a garantir el cicle integral de l’aigua en els seus municipis.

Els set projectes suposen per a la institució provincial una inversió global de 1.572.000 euros i es traduiran en una millora substancial de la qualitat de l’aigua potable després de l’eliminació de plaguicides i pesticides per mitjà de la instal·lació de plantes de filtrat.
Els alcaldes han coincidit a l’assenyalar la imprescindible col·laboració de la Diputació de València per a escometre estos projectes de sanejament que asseguraran la potabilitat de l’aigua.
Algemesí
L’acord que el president Alfonso Rus ha firmat amb l’alcalde d’Algemesí, Vicente Ramón García, estipula la concessió de 340.000 euros per a l’actuació referent al cicle integral de l’aigua.
Carlet
El president de la Diputació, Alfonso Rus, també ha signat un acord amb l’alcadesa de Carlet, María Ángeles Crespo, per a escometre la connexió de xarxa d’aigua potable a la urbanització Ausiàs March, situada a dos quilòmetres de Carlet. Per a este projecte, la institució provincial ha destinat una subvenció de 150.000 euros.
Mancomunitats de Benestar Social i de la Ribera Alta
Els acords subscrits amb els presidents de les mancomunitats de Benestar Social i la Ribera Alta, Edelmiro Navarro i Cristóbal García, respectivament, contribuiran a donar solució a diversos problemes relacionats amb el subministrament d’aigua a Villanueva de Castellón, Manuel, L’Ènova, Senyera, Sant Joanet, Rafelguaraf, Guadassuar i L’Alcúdia.
Cada Mancomunitat ha rebut 180.000 euros per a finançar les seues respectives actuacions potabilitzadores



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada