divendres, 9 d’agost del 2013

EL NEGOCI DE LA SANITAT EN RIBERA SALUT


Resulta insultant que es demane sacrificis als treballadors sanitaris mentre que el càrrecs directius cobren sous d’escàdandal.

Dacsa: reiteradament hem demanat saber els salaris del directius de Ribera Salut, sense que el Consell de la Generalitat , ni cap òrgan directiu de la empresa, haja fet públic les seues retribucions.

La secretaria de sanitat del PSPV-PSOE de la Ribera ha criticat la nul·la transparència de la empresa concessionària UTE, Ribera –Salut, en fer públic els salaris dels seus directius
El PSPV-PSOE Ribera Alta afirma que recentment hem tingut la oportunitat de veure els salaris dels directius de la concessió sanitària en la comarca de la Marina , la empresa Marina Salut. Així, hem pogut comprovar que els 10 directius es reparteixen un milió d’euros a l’any en salaris. Des del gerent que cobra mensualment 10.833 euros, passant pel director de Recursos amb 8.103 euros mes, o el director asistencial 8.666 euros mensuals, i el director metge 7.916 euros.

La secretaria de sanitat del PSPV-PSOE de la comarca recorda que reiteradament des d’aquest grup polític hem demanat saber els salaris del directius de Ribera Salut, sense que el Consell de la Generalitat , ni cap òrgan directiu de la empresa, haja fet públic les seues retribucions, malgrat que el 90 % dels ingressos de la empresa son via Administració, es a dir diners públics .
Dasca ha declarat que resulta vergonyós que la empresa retalle en contractacions de personal i ara hem vist que la UTE Marina Salut de la que participa Ribera Salut en un 35%, s’ ha ficat retribucions que tripliquen els que es paga en un departament gestionat directament per la Generalitat.
Per a la dirigent socialista resulta insultant que es demane sacrificis als treballadors sanitaris mentre que el càrrecs directius cobren sous d’escàdandal.
La executiva comarcal del PSPV-PSOE demana una vegada més que es facen públics els salaris del directius de Ribera Salut ja que la empresa es nodreix bàsicament dels diners públics, 660 euros per habitant i any , que la Conselleria abona a aquesta empresa, com a contraprestació de la gestió del departament sanitari 11 de la Generalitat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada