dijous, 1 d’agost del 2013

BENIFAIÓ INICIA LA VENDA SOLIDÀRIA DEL LLIBRE DE FESTES


La recaptació va destinada de forma íntegra a les associacions SOM i ESTEM, AFABALS i Lluita contra el Càncer.

 Benifaió es prepara ja per a endinsar-se en els seus dies festius en honor a la patrona Santa Bárbara. Del 9 al 22 d’agost este municipi de la comarca de la Ribera es veurà immers en una programació que com indica l’alcaldessa “és una forma d’evadir-se per uns dies de les preocupacions quotidianes i ocupar el temps lliure en una àmplia varietat d’actes”.

De moment els veïns, fins que arriben els dies festius, ja poden adquirir un exemplar del llibre de festes a través de la tradicional venda solidària la recaptació del qual a dos euros per exemplar va destinada de forma íntegra a les associacions locals SOM I ESTEM (disminuïts físics i psíquics de Benifaió) i AFABALS (Familiars d’afectats per la malaltia de l’Alzheimer) incloent enguany el repartiment a la Junta Provincial contra el Càncer.
L’ànec en la font de la carrasca, les cucanyes o les discomòvils, l’Homenatge als majors de Benifaió, el participatiu “sopar de Festes” els concerts, de la Societat Artístic Musical i l’Associació Amics de la Música o la Trobada de danses seran alguns dels atractius que marquen la programació.
Com a novetat en estes festes l’organització ha preparat per a la nit del dimarts 13 d’agost Un Sopar contra el Càncer per a recaptar més fons per a la lluita contra esta malaltia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada