divendres, 2 d’agost del 2013

LA PRIMERA RUTA DE LA TAPA D´ALGINET FINALTZA AMB ÈXIT



 L'Associació Comercial i Empresarial d'Alginet va programar per al mes de juliol la primera ruta de la Tapa. Una iniciativa que buscava reactivar el comerç local i que els usuaris conegueren el bon fer de bars i restaurants de la població. En total han participat 13 establiments que han oferit els dijous i divendres del mes juliol tapa i refresc per 2 euros. Terrasses i carrers han estat ocupats per els veïns i veïnes del poble que volien gaudir d'aquesta iniciativa.

El dimarts es va finalitzar aquesta Ruta amb el sorteig de 100 euros entre tots els clients que han participat en la votació de la millor tapa. El guanyador dels 100 euros el podrà gastar entre els 130 establiments associats a Aceal.
Per votació popular, la tapa guanyadora de la Ruta ha estat la de k'Neus..En paraules de Belen Bosch, membre de la junta d'Aceal, "la campanya ha estat un èxit ja que la gent ha respost molt be. Molts establiments ja estant demanant-nos fer una pròxima edició i des d'Aceal volem apostar per iniciatives com aquesta que reactiven el nostre comerç"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada