dijous, 25 de juliol del 2013

SUECA ORGANITZA EL PRIMER CAMPIONAT FIFA 2013 PER A LA PLAYSTATION DINS DE LES FESTES PATRONALS



 La Regidoria de Festes de Sueca ha organitzat un Campionat del Fifa 2013 per a la PlayStation 3, per als dissabtes 7 i 14 de setembre, dins de les Festes Patronals.
Podran participar les 32 primeres parelles que s’apunten i és per a joves empadronats a Sueca d’entre 14 fins a 30 anys.
Les partides seran eliminatòries, és a dir, la parella que perda queda eliminada i la que guanye passa a la següent fase del campionat.

El procés d’emparellament per als partits serà net, davant la presència de tots els participants. El dia del sorteig s’anunciarà per correu als participants.
Hi haurà tres premis; per als primers, segons i tercers classificats. No seran en metàl·lic, sinó que es tractarà d’un conjunt de productes comprats en establiments de Sueca.
Les inscripcions es faran a partir del dilluns 19 d’agost, al correu fifa.sueca@gmail.com i es tancaran quan s’hagen inscrit les 32 de parelles. Per inscriure’s caldrà donar el número de telèfon dels dos integrants de la parella i els dos DNI.
El regidor de Festes, Dimas Vázquez, ha afirmat que es tracta d'una opció més en les nostres festes majors de setembre. “La idea naix d'un grup de jóvens de Sueca que em plantegen eixe campionat, i que a mi també m'ha paregut adequada, ja que així els més jóvens podràn demostrar les seues destreses en un àmbit tan usual hui en dia com són les consoles, i en un joc tan popular com és el futbol. Voldria recordar que des de la Regidoria de Festes, tots els ciutadans tenen les portes obertes per a donar idees, i fer sugeriments del que es podria fer en les nostres festes durant tot l'any”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada