dilluns, 29 de juliol de 2013

OBSERVACIÓ DELS ASTRES DEL CEL DES DE LA MUNTANYETA DELS SANTS DE SUECA La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Sueca ha convocat 4 jornades lúdiques en les quals les persones que ho desitgen tindran l'oportunitat d'observar els astres del cel. Aquestes Rutes d'Astroturisme es duran a terme els divendres 2, 9, 16 i 30 d'agost a la Muntanyeta dels Sants de Sueca, el millors dels miradors de la comarca atès que és fàcilment accessible i té la possibilitat d'observar el cel, a través d'aparells especials per a l'ocasió, en direcció als quatre punts cardinals.

Aquesta activitat d'estiu té, a més a més, el valor afegit de “poder observar des d'aquest privilegiat la marjal que ara presenta un color verd intens, els Ullals amb l'Albufera al fons, la mar i la Serra de Corbera en el moment just de la posta del sol”, segons explica la regidora de Turisme, Manoli Egea.
Les observacions previstes per a agost es faran amb la participació de l'empresa dedicada a aquesta activitat Astro Escénica que ja va posar en funcionament aquesta experiència l'any passat mitjançant la Regidoria de Turisme suecana.
Les persones interessades poden inscriure's, amb una simbòlica aportació econòmica, a través de la Touritsinfo de la capital de la Ribera Baixa, ubicada al Mercat Central La Plaça (telèfon 96 203 51 90); a la web www.escenica.eu o al telèfon 616 628 977.
Des del mateix departament municipal també s'han dissenyat una sèrie de rutes de tipus mediambiental i paisatgístic de Sueca i el seu entorn. Alguns prospectes ja estan editats i d'altres eixiran de la impremta en breu. Poden fer-se en el transcurs de tot l'any i a través d'elles es pot visitar la mateixa Muntanyeta dels Sants, els arrossars i els Ullas; el riu Xúquer i el cordó; o el moviment arquitectònic modernista que a Sueca va deixar un bon manoll d'edificis civils i privats. Es poden fer de manera lliure o en grups si es concerta des de la Touritsinfo local. “D'aquesta manera obrim al visitant l'interessant ventall gastronòmic, cultural i mediambiental que el poble de Sueca disposa i del qual ens sentim orgullosos de mostrar”, ha assenyalat la regidora Egea.
 Tant la ruta astronòmica com les altres s'han incorporat a un pla impulsat per Riberaturisme, amb la col·laboració dels municipis de la Ribera, en el qual s'han establit una sèrie de calendaris i de premis per a les persones que visiten distintes localitats de la comarca.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada