dimecres, 10 de juliol del 2013

L’I FESTIVAL DE MÚSICA DE CAMBRA DE CULLERA ENTREGA ELS BENEFICIS DE LA SEUA PRIMERA EDICIÓ A FUNDACIÓN AMIGÓ


La II edició del Festival Internacional de Música de Cambra de Cullera destinarà els seus beneficis a AVAPACE.


El Festival Internacional de Música de Cambra Ciutat de Cullera ha fet entrega a Fundación Amigó dels beneficis obtinguts en la seua primera edició. Un total de 2.050,27€ que han anat destinats, íntegrament, a l’adquisició de mobiliari per al seu Centre d’Acollida de Menors ‘La Foia’, on atenen a xiquets i jóvens en risc d’exclusió social.
Gràcies a l’aportació feta des del Festival de Cullera hem pogut renovar part del mobiliari del centre que estava deteriorat, quelcom que feia molta falta però que anàvem relegant per atendre altres urgències”, ha comentat Julián Salazar, director del centre.

El Festival Internacional de Música de Cambra Ciutat de Cullera va nàixer l’any passat amb vocació solidària, ja que els beneficis obtinguts es dediquen a entitats sense ànim de lucre que treballen pel bé de la societat o d’algun col·lectiu concret. En paraules de Marija Nemanite, directora artística del Festival i impulsora de l’esdeveniment: “La participació sense ànim de lucre dels músics ens permet obtindre beneficis per a ajudar a entitats que ho necessiten i al seu torn fomentar el gust per la música de cambra, un altre dels grans objectius del Festival”.
La II edició del Festival tindrà lloc en la segona quinzena del mes de setembre i en esta ocasió, els beneficis recaptats es destinaran a AVAPACE, Associació Valenciana d’Ajuda a la paràlisi cerebral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada