dilluns, 29 de juliol del 2013

L’AJUNTAMENT DE BENIFAIÓ APROVA CONSERVAR L’ENTORN DE LA TORRE MUZA DE FORMA PERIÒDICA



 La moció va ser presentada en el ple pel grup socialista amb el suport de Gent per Benifaió i Bloc Compromís.
L’equip de govern popular es va abstindre després de justificar el manteniment de l’edifici històric.
En el ple ordinari corresponent al mes de juliol celebrat a Benifaió és va passar per l’orde del dia l’aprovació d’una moció presentada pel PSPV-PSOE en què se sol·licita “que les actuacions de neteja i conservació de l’entorn de la Torre Muza no es limiten a actuacions puntuals sinó que s’establisca una periodicitat durant tot l’any”.

El text va ser defés en el ple per la portaveu socialista Marta Ortiz qui va justificar la moció al·ludint a “situacions greus com l’últim incendi pròxim a la torre davant d’una falta de manteniment”. Ortiz va parlar de “un seguiment que estem duent a terme des del 2009 preguntat a l’edil Alepuz en diversos plens pel manteniment d’este entorn sense respostes concretes”.
Els grups Gent per Benifaió i Bloc Compromí van recolzar la moció socialista. L’equip de govern popular es va abstindre en la votació. L’edil d’obres i servicis José Vicente Alepuz va recordar al ple que des de l’Ajuntament “duem a terme dos vegades a l’any el manteniment i neteja d’este entorn, un fa uns dies i la següent actuació cap a finals d’any”.
Alepuz va manifestar a més que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer és la que té la competència de netejar el barranc pròxim i retirar les canyes que són les que poden produir per la calor algun incendi, “els assegure que la zona no esta abandonada, a la vista està”.
L’alcaldessa de Benifaió Amparo Arcís va recordar que en el mes de setembre “podem començar ja a marcar les pautes d’actuació en la Torre ja que tècnics de Conselleria i la Universitat Politècnica estan estudiant com retirar l’hedra que amenaça l’exterior de la Torre”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada