divendres, 5 de juliol del 2013

L'AJUNTAMENT D'ANTELLA PROCLAMA A EMPAR ESTARLICH ALCALDESSA


Estarlich anuncia que governarà de forma "justa i amb l'austeritat i rigor que demana l'actual situació de crisi Antella.
La recent nomenada presidenta de la Corporació Municipal va anunciar en el seu discurs d'investidura el seu compromís "ferm" i total "dedicació, entrega i transparència" per governar "en benefici de la ciutadania" i mai amb interessos personals o partidistes, alhora que va anunciar la seua intenció d'administrar el consistori d'Antella durant els propers dos anys de manera "justa, seriosa i adequada a les possibilitats" d'este municipi de la Ribera Alta.

La proclamació de la socialista Amparo Estarlich com alcaldessa d'Antella es va produir després de rebre els vots dels 5 regidors de PSPV (3 regidors) i Gent d'Antella (GDA) (2 regidors), enfront dels 4 que va obtenir la portaveu del PP (4 regidors) en el Ple Extraordinari celebrat al Saló d'Actes de l'Ajuntament d'Antella, amb la presència d'un centenar de persones, entre ells diversos alcaldes i regidors de municipis de la comarca de la Ribera.
El canvi d'alcalde /ssa d'Antella és fruit de l'acord assolit entre GDA i PSPV per a l'alternança de la màxima autoritat municipal al qual van arribar els dos grups després de les eleccions municipals de 2011. Estarlich substitueix així a l'independent Gustavo Montagudo, que des de juliol de 2011 ha estat al capdavant de l'Equip de Govern (GDAPSPV) de l'Ajuntament d'Antella.
El regidors mantindran les actuals competències. La recent nomenada alcaldessa d'Antella va agrair la confiança dipositada pels ciutadans que "fa dos anys van triar aquesta majoria de progrés per al nostre municipi", i la presència d'alcaldes i regidors amb responsabilitats "que han vingut per recolzar-nos en este acte tan significatiu en la política i en l'administració d'un municipi ". En el mateix discurs, Estarlich va manifestar el seu compromís de "dedicació, entrega i transparència i aprofitament del càrrec sempre en benefici de la ciutadania i mai de cara a aprofitaments personals ni partidistes. "Els pobles voten i trien perquè els servim i no perquè ningú els servisca a d'ells. Estem patint una crisi que provoca drames i molts problemes en moltes famílies i hem de contribuir tots per posar el nostre granet de sorra per superar-la", va sentenciar. "No prometem grans obres, però sí administrar amb austeritat i rigor". L'edil socialista va dir també que els ajuntaments "estem patint una greu crisi de finançament" i que això "vol dir que no podem prometre grans obres ni grans realitzacions, però sí adquirir el compromís d'administrar l'Ajuntament amb l'austeritat i rigor que requereixen estos temps" difícils. "Vull ser optimista en la resolució de tots els problemes que patim i sobretot en el compromís que este Ajuntament tindrà una administració justa, seriosa i adequada a les seues possibilitats", va manifestar l'alcaldessa d'Antella. Per la seua banda, Gustavo Montagudo, es va mostrar satisfet del treball realitzat durant els últims 2 anys per l'actual equip de govern PSPV-GDA, i va anunciar que durant la resta de legislatura estarà "sempre al costat d'Amparo Estarlich igual que ellsen referència als edils socialistes-, ho han estat amb mi”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada