dijous, 25 de juliol del 2013

EL CONSISTORI D´ALMUSSAFES CONCLOU LES OBRES EN LA SÉQUIA SAUDER



 Durant l'últim mes, l'Ajuntament d'Almussafes ha executat les obres de consolidació dels marges del camí i de millora de la Séquia Sauder. Amb esta actuació urbanística, pressupostada en més de 17.000 euros, el consistori municipal conclou un projecte que s'ha desenrotllat per fases durant els últims tres anys.
Els treballs han consistit en la consolidació del marge de l'esmentada via rural i de la séquia que delimita el camí, emplaçat en la partida que porta el mateix nom del terme municipal, en direcció Sollana.

En esta última fase del projecte s'ha actuat sobre un tram de 51 metres lineals, aprofitant la concessió d'una subvenció del Pla de Camins Rurals 2013 de la Diputació de València de 10.000 euros. “Nosaltres hem sufragat amb fons propis el 43 per cent restant, ja que volíem donar per conclosa esta obra de llarga duració que ens ha permés connectar la séquia amb el nou barranc del Tramusser”, explica l'edil d'Agricultura, Arcadio Ramírez.
En concret s'ha construït una solera de formigó armat com a base de la séquia i un mur, també de formigó, en el límit de la via rural, amb l'objectiu de separar-la dels camps existents en la zona. Esta actuació permetrà una ampliació del camí, que en l'actualitat ja està preparat per a permetre la correcta circulació de maquinària agrícola pesada.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada