dilluns, 17 de juny del 2013

SANTA CECÍLIA CELEBRA UN CONCERT DIDÀCTIC PER A ESCOLARS



 El Centre Professional de Música de la Societat Instructiva Musical Santa Cecília de Cullera, ha celebrat en l’Auditori de l’entitat, un concert didàctic dirigit als alumnes dels centres escolars del municipi.
Esta proposta en què han participat alumnes de primària, d’edats compreses entre 7 a 12 anys, ha tingut com a finalitat principal donar a conéixer els instruments de música i motivar els alumnes perquè s’inicien en la música i la trien com una activitat complementària.

Un total de 720 xiquets de diferents col·legis han disfrutat d’esta divertida audició, que ha començat amb la presentació dels instruments de corda i la interpretació de diferents peces a càrrec dels professors del centre.
En la segona part, els estudiants han aprés com sonen els distints instruments que componen una banda, els de la família vent fusta, vent metall i percussió.
Una vegada més la Banda Juvenil ha sigut protagonista d’esta activitat didàctica i sota la batuta de el seu director, Salvador Martínez han interpretat el conegut musical "Somriures i llàgrimes", i en particular el popular tema "Do, Re, Mon" cantat per la jove solista Carla González Torrijo i els alumnes del Cor d’Ensenyances Elementals.
D’altra banda, la societat oferix als alumnes que s’inscriguen en les especialitats de Kodaly, Iniciació i primer curs d’Ensenyances Elementals la gratuïtat de les quotes fins al 2014.
El Centre Professional amb la celebració de les audicions escolars pretén introduir els xiquets al món de la música i fomentar la cultura musical.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada