divendres, 14 de juny del 2013

FERNANDO PASCUAL: EL PRESIDENT FABRA ESTÀ DEMOSTRANT SER UN POLÍTIC DESVERGONYIT PER NEGAR-SE A REBRE ELS REPRESENTANTS DELS CIUTADANS


Els socialistes de la Ribera Alta denuncien que el Sr. Fabra com a President dels valencians visita nostra comarca per a burlar-se dels ciutadans.


El secretari d’organització dels socialistes de la Ribera Alta, Fernando Pascual, manifesta que el president dels valencians està demostrant ser un polític molt desvergonyit per negar-se a rebre els representants legals dels ciutadans.
Segons Pascual el President Fabra al no voler rebre els alcaldes socialistes mostra la seua poca categoria política i el més greu és que amb la seua actitud esta despreciant els ciutadans de la nostra comarca. No rebre els representants socialistes és atemptar contra la representació democràtica que defenem els demòcrates.
El dirigent socialista considera que els ciutadans de la Ribera no mereixem ser tractats com ho estem sent pel màxim representant de la nostra comunitat. Amb la seua actitud està demostrant que és un mal president i també un home políticament insuls i gris.
Segons Pascual el president dels valencians el que ha de fer quan visite la nostra comarca és comprometre’s a pagar els deutes que el Consell té amb els ciutadans de la Ribera Alta, són més de 35 milions d’euros, els que actualment no estan a disposició dels nostres ajuntaments.
El responsable socialista afirma que el Partit Popular no vol que els ciutadans de la Ribera tinguem aigua de qualitat sense un cost addicional, per això acordarà que paguem l’aigua a preu d’or, consentint que altres facen un bon negoci.
Segons Pascual actualment tots els Ajuntaments tenen una concessió de l’Estat en propietat de l’aigua subterrània de forma gratuïta, per això no és normal que ara El Govern del PP plantege que hàgem de pagar per quelcom que hui tenim gratis.
Pascual anuncia que els socialistes de la Ribera acudiran a totes l’administracions per a exigir que la concessió de l’aigua superficial del Xúquer siga gratis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada