divendres, 14 de juny del 2013

20é ANIVERSARI D´AIGÜES DE CULLERA



 Enguany es complixen 20 anys des que l’empresa mixta Aigües de Cullera va començar a donar servici al municipi. Esta empresa és la concessionària del cicle integral de l’aigua i està participada per l’Ajuntament de Cullera i Aquagest Llevant, del grup Aigües de Barcelona.
Per a celebrar-ho, la reunió del Consell d’Administració corresponent al mes de juny s’ha celebrat hui 14 de juny en la Sala d’Armes del Castell de Cullera.

En orde del dia s’ha abordat el Pla d’Inversions de 2013 i l’avanç de l’any 2014. Des de l’any 2011 Aigües de Cullera hi ha invertit més de 1,5 M d’euros en la millora de les instal·lacions. Recentment ha finalitzat l’execució de la nova depuradora del Brosquil, la qual dóna servici a uns 300 abonats i permetrà una millora en la conservació de l’entorn mediambiental d’esta pedania. També s’ha invertit en la posada en marxa d’un sistema de telelectura. També Aigües de Cullera té en marxa un programa de control de la qualitat de l’aigua de bany (COWAMA) que compta amb dos pantalles de grans dimensions ubicades en el passeig marítim de Cullera a través de les quals es difon informació actualitzada sobre l’estat de les platges i també sobre esdeveniments i actes programats. Esta informació estarà disponible en breu també a través d’una aplicació per a telèfons intel·ligents, denominada iBeach.
Durant el pròxim mes de setembre Aigües de Cullera celebrarà unes jornades de portes obertes a fi de donar a conéixer l’activitat de l’empresa i algunes de les seues instal·lacions.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada