divendres, 31 de maig de 2013

SUECA ACOLLIRÀ EL CAMPIONAT PROVINCIAL DEL TROFEU FEDERACIÓ INDIVIDUAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA


El Club ACEUS organitza esta competició provincial, que tindrà lloc el pròxim 8 de juny, alhora que prepara el XIV Trofeu Ciutat de Sueca

 El Club de gimnàstica rítmica ACEUS encara la recta final de la temporada amb l’organització de dos cites molt importants per a este esport. El pròxim 4 de juny, a les 20 hores, la Casa de la Cultura acollirà la presentació del XIV Trofeu Ciutat de Sueca, un acte que s’està preparant amb molt interés per part del Club, al qual assistiran autoritats i mitjans de comunicació. El XIV Trofeu Ciutat de Sueca se celebrarà el 16 de juny, i està prevista la participació de més de quinze clubs de la Comunitat Valenciana, en total més de cent gimnastes de les categories masculina i femenina, entre els quals es trobaran tots els components del club ACEUS. L’esdeveniment esportiu comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca i la Regidoria d’Esports, així com d’importants empreses del municipi.
Prèviament a esta cita, el dissabte 8 de Juny, se celebrarà, per primera vegada en Sueca, i organitzada pel Club ACEUS, una de les competicions més importants dins del calendari de la Federació Valenciana de Gimnàstica Rítmica, el Campionat Provincial del Trofeu Federació Individual 2013, en el qual competiran les millors gimnastes del panorama nacional i de primera categoria.
Per al dissabte 22 de juny, està prevista la Gala de Clausura de la temporada 2012/13 del Club ACEUS, en la qual participaran tots els seus components i es guardonarà les gimnastes més destacades de la temporada. Tot això compaginat amb el calendari competitiu que encara s’està disputant: l’1 de juny, segona fase de la Lliga Ritmicamanía; 2 de juny, Trofeu Guadassuar; 14 de juny, fase final de la Lliga Ritmicamanía a Manises; diumenge 23 de Juny, V Fase Trofeu Mediterrani a Picassent; dissabte 29, Final Autonòmica Trofeu Federació Individual. I ja, en el mes de juliol, se celebrarà el Campus 2013, que anualment celebra el Club, en el qual es prepararan els conjunts de competició per a la nova temporada 2013/14.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada