dijous, 23 de maig del 2013

LA POLICIA LOCAL D´ALMUSSAFES, GUARDONADA AMB EL PREMI A LES BONES PRÀCTIQUES


l'alcalde ha obtingut el premi a la Gestió Institucional de la Seguretat Local


 La Fundació Espanyola per a la Seguretat Viària (Fesvial) acaba de concedir el premi de la Categoria de Bones Pràctiques a la Policia Local d'Almussafes per l'impuls i desenrotllament d'una acció municipal integral per a la millora de la seguretat viària urbana. Així mateix, el president de la corporació municipal, Albert Girona, ha sigut guardonat amb una distinció nacional honorífica per la Gestió Institucional de la Seguretat Local, concedida per la Unió Nacional de Caps i Directius de Policia Local (Unijepol).
Precisament ahir dimecres dia 22, la Fundació Espanyola per a la Seguretat Viària (Fesvial) li va comunicar a la Policia Local d'Almussafes la concessió de la distinció a les bones pràctiques en seguretat viària urbana de la segona edició dels premis.
El guardó se li ha atorgat per l'impuls i desenrotllament d'una acció municipal integral per a la millora de la seguretat viària urbana que inclou aspectes tan variats com la millora de l'actuació policial i del procediment sancionador, de la senyalització i les infraestructures vials, de l'educació viària i d'activitats reeducadores per als infractors, que han vingut acompanyades de mesures tan elogiables com la substitució de sancions per la realització de treballs en benefici de la comunitat o la utilització de tots els recursos obtinguts amb les multes de trànsit per a la millora de la seguretat viària en la població.
En la categoria de bones pràctiques també ha sigut distingida la Policia Local d'Àvila i en la d'educació viària la de Huesca i Coslada (Madrid). “Per a nosaltres és tot un honor l'obtenció d'este reconeixement, que compartim amb companys de ciutats que ens superen àmpliament en nombre d'habitants, ja que això ens dóna forces per a continuar millorant i evolucionant en les diferents iniciatives que estem duent a terme en els últims anys”, explica l'inspector cap de la Policia Local d'Almussafes, David Lerma.
Els Premis de Fesvial per a les Policies locals es van crear com a conseqüència de l'acord de col·laboració subscrit entre la dita entitat i Unijepol i tenen com a objecte realitzar un reconeixement públic anual a les Policies locals i als Centres Oficials de Formació dels dits cossos de seguretat dependents dels municipis o de les comunitats autònomes, l'actuació de les quals en l'àmbit de seguretat viària s'haja fet mereixedora de distinció.

Distinció Nacional 2013 per a Girona

Albert Girona
 Per la seua banda, a finals d'abril el propi president d'Unijepol va informar la màxima autoritat municipal de la seua elecció per al premi honorífic a la Gestió Institucional de la Seguretat Local.
Este guardó reconeix als responsables i directius de les diferents institucions públiques que s'han distingit per la bona gestió de les seues competències en matèria de seguretat local i, en el cas concret, de l'alcalde “per la millora de la Policia Local de l'Ajuntament d'Almussafes, pel seu destacat impuls a les polítiques locals de seguretat ciutadana i de seguretat viària, així com a la col·laboració municipal amb el Ministeri de l'Interior”.
L'acte formal d'entrega d'ambdós guardons se celebrarà el pròxim dia 6 de juny en la ciutat de Còrdova, en una gala emmarcada en el II Trobada Nacional de Responsables de Seguretat Local.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada