dimarts, 21 de maig del 2013

LA LOCALITAT D´ALMUSSAFES OBTÉ UNA MENCIÓ D´HONOR DE LA JUNTA ASSOCIADA PROVINCIAL DEL CÀNCER


La Junta Local va concloure la campanya del 2012 amb una recaptació de més de 10.000 euros


 La solidaritat dels veïns i veïnes d'Almussafes i el seu compromís amb la Junta Local de Lluita contra el Càncer ha fet possible que, un any més, la Junta Associada Provincial de València de l'Associació Espanyola contra el Càncer li haja concedit al municipi una menció especial. La pròpia presidenta de la junta local, Mª Carmen Santos Juanes, va rebre el guardó durant l'assemblea provincial, celebrada el passat dia 28 d'abril en la seu de la capital valenciana. La col·lecta del passat any 2012 va concloure amb una recaptació de 10.397,59 euros, incrementant-se en 3.374,38 euros respecte a la campanya de l'edició anterior, un augment d'ingressos per a l'ajuda al malalt que ha obtingut el reconeixement de la junta provincial.
Els almussafenys han col·laborat amb 1,22 euros en la passada campanya petitòria anual de la Junta Local de Lluita contra el Càncer, propiciant que el recompte global del 2012 - fruit d'aportacions voluntàries, vendes de Bunyols i sopar benèfic - haja ascendit a la quantitat de 10.397,59 euros. El fet que l'increment respecte a la campanya anterior supere els 3.000 euros ha comportat que des de la Junta Associada Provincial de València se li haja concedit a la població d'Almussafes una menció especial.
Mª Carmen Santos Juanes, presidenta de la Junta Local de Lluita contra el Càncer va rebre el guardó de mans d'una integrant de la junta directiva de la provincial, durant la celebració de l'última assemblea en la capital del Túria.
De les 224 Juntes Locals existents en la província de València, les voluntàries d'Almussafes han aconseguit mencions especials en tres ocasions, atés que les campanyes del 2008 i 2009 també van concloure amb un considerable augment de les col·lectes.
Ens sentim orgulloses de la solidaritat brindada pels nostres veïns i veïnes, ja que fruit d'ella la Junta Associada Provincial pot continuar desenrotllant servicis de prevenció, educació sanitària, informació, investigació i ajuda al malalt”, argumenta Santos Juanes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada