dimarts, 7 de maig del 2013

ALBERIC QUADRUPLICA ENGUANY LES BEQUES DE LA DIPUTACIÓ


L’ajuntament modifica les bases per arribar al major nombre posible de joves

Enguany serán vora 40 joves els beneficiats en comte dels 12 d’anys anteriors amb les beques de la Diputació “La Dipu te beca”. Açò s’ha aconseguit gràcies a la modificació de les bases feta per part de la regidoria d’eduació en la que a més s’aconsegueix augmentar de 4 a 8 les àrees formatives on s’incorporaràn els joves.
Durant els mesos de Juliol i Agost, els joves becats treballaràn baix la supervisió d’un tutor en les àrees d’Economía, Educació, Informàtica, Electricitat, Agraria, Serveis Socials, Urbanisme i Máster.
Segons la regidora d’educació, Dolors Palomares, “l’objectiu és traure el major rendiment possible a estes beques. Tinguem clar que tot el que siga invertir en formació i educació en la joventut, revertix en una millora en el nostre futur”.
D’altra banda també s’han augmentat el nombre de titulacions universitàries de 14 a 43 i cicles formatius de 3 a 8, “per reflectir l’espectre d’estudiants que n’hi ha a Alberic. No podía ser que per exemple tingueren accés a estes beques per exemple estudiants de magisteri però no els de medicina, electrónica, manteniment de vehicles….”
Per tant les beques tindràn una durada d’un mes i seràn de 500€ . Van a càrrec en un 80% de la Diputació i en un 20% de l’Ajuntament d’Alberic.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada