dimarts, 9 d’abril del 2013

QUE HI FARIES, SI DOMINARES EL TEMPS?


L’escriptora alcoiana Mercè Climent publica la seua novel·la infantil “Marc i el poder sobre el temps”, en el qual un xiquet adquireix la màgica capacitat d’aturar el cronòmetre.


Controlar el temps ha estat, des de sempre, una de les grans fantasies de l’ésser humà. Si fa no fa, tothom hem imaginat en algun cop que som capaços d’aturar el rellotge, o bé d’avançar-lo o endarrerir-lo a voluntat.
Marc Fullana, un xiquet de vuit anys de Muro, al Comtat, tindrà la sort de gaudir d’aquest control, després que un estrany bruixot li concedisca eixe desig un bon dia que hi jugava al futbol amb la colla.
Així arranca Marc i el poder sobre el temps, la nova novel·la de l’escriptora Mercè Climent, publicada dins la col·lecció La Feram, d’Onada Edicions. El relat, que arribarà a les llibreries a la primavera, va dirigit al públic d’entre 8 i 10 anys, ens introdueix en les aventures d’en Marc a partir de què pot dominar l’hora i les immenses possibilitats que se li obrin al davant.
Marc i el poder sobre el temps és el segon llibre infantil de Mercè Climent (Alcoi, 1981) després de Lina Panxolina i el quadern màgic, i a l’igual que aquest, compta amb il·lustracions de sa germana, Àgueda Climent. La seua bibliografia també inclou les narratives Temps d’oliva i Somniant amb Aleixa, amb el qual hi va guanyar el Premi de Literatura Eròtica la Vall d’Albaida. A això cal sumar-li un intens treball de difusió cultural a través del seu bloc Els primers gestos del verd.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada