divendres, 26 d’abril del 2013

MÉS DE 400 CICLISTES S’INSCRIUEN EN LA VIII MARXA CICLOTURISTA LA RIBERA-ROQUETTE


La prova, organitzada pel Club Ciclista Benifaió i patrocinada per Roquette, eixirà dissabte que ve 27 d’abril a les 09:00 h des de les instal·lacions de Roquette

 Un any més, i ja van huit edicions, el club ciclista Benifaió organitza una de les marxes que destaquen per una gran afluència de participants. Més de 400 ciclistes, segons informen des del club, han formalitzat ja la inscripció per a participar en esta prova comarcal que tindrà lloc dissabte que ve 27 d’abril.
La prova constarà enguany d’un recorregut total de 110 quilòmetres discorrent per diversos termes de la comarca com Llombai i Montroi a més de poblacions més allunyades com Buñol o Macastre.

Divendres 26 presentació oficial de la marxa

El club durà a terme hui divendres 26 d’abril, dia previ a la jornada esportiva, la presentació oficial de la prova. Serà a les 20:00h en la Cambra Agrària de Benifaió.
El Club Ciclista Benifaió aprofitarà este acte de presentació de la marxa per a presentar l’acabada de crear Escola de ciclisme Roquette Salvador Botella. Fa un any es va posar en marxa esta escola base per a xiquets i xiquetes des dels 7 als 13 anys d’edat configurant-se com una escola on s’està formant la pedrera de futurs professionals del ciclisme valencià.
Dotze jóvens promeses del ciclisme que també desfilaran en la presentació de la marxa.
En la marxa han confirmat la seua presència per a recolzar la prova esportiva professionals i exprofessionals del món del ciclisme com Adrián Palomares, Miguel Bernabé o Rafa Casolà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada