divendres, 26 d’abril del 2013

L'AJUNTAMENT ADQUIRIX ELS DIFERENTS VOLUMS DEL LLIBRE DE L'AGRICULTOR MIGUEL FRASQUET


 L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria d’Agricultura, ha adquirit 7 volums dels tres llibres L’agricultura a Alzira. Una visió panoràmica de mig segle. 1950-2000 de l’agricultor, Miguel Frasquet. Uns llibres editats per l’Associació Cultural Falla Plaça Major i que, des del Consistori, van a entregar-se a diferents centres educatius de la localitat perquè quede com a document de consulta de generacions presents i futures.
El Consistori es quedarà un volum per al departament d’Agricultura i repartirà els altres sis, entre la Biblioteca Municipal d’Alzira, els Instituts de la localitat (IES José Mª Parra, IES Rei a Jaume, Institut de Tulell i el CIFPLuis Suñer) i la Universitat Catòlica Sant Vicent Màrtir.
El regidor d’Agricultura, Enrique Montalvá, ha destacat: “Considerem que esta publicació és de gran interés per a Alzira i la seua agricultura, perquè quede constància de la seua història i com ha evolucionat en la localitat. Estos volums reflectixen la realitat agrària d’Alzira que durant 50 anys tanta importància va tindre en l’economia del municipi”. L’edil ha conclòs: “A més, l’autor dels mateixos és un alzireny d’adopció molt vinculat a l’agricultura i a la Ciutat i, era necessari, adquirir estes publicacions que serviran de molt a les generacions futures”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada