dimarts, 23 d’abril del 2013

LA UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA OBRI EL SEU PRIMER PUNT A LA COMUNITAT VALENCIANA A SUECA


La Universitat Oberta de Catalunya ha obert a la localitat valenciana de Sueca, el seu primer Punt UOC a la Comunitat Valenciana. Amb aquest nou espai, els estudiants actuals i els potencials, podran tenir un lloc on informar-se de les últimes novetats pel que fa a l’oferta de la Universitat Oberta de Catalunya.
La Biblioteca Municipal de la localitat, ha sigut la ubicació escollida per oferir aquest servei i així fer més extensiva la xarxa de la Universitat per tot el territori. El passat dia 15 d’abril, l’Ajuntament de Sueca i la UOC signaren aquest conveni de col.laboració que permetrà dónar a conèixer la varietat de possibilitats educatives en funció del perfil de cada persona interessada en la formació tant universitària, com pel que fa a altres tipus d’estudi més específics.
El model pedagògic de la Universitat Oberta té així un nou punt d’encontre per tal de facilitar a sectors amplis de la població el fet de poder completar la seua formació sense la necessitat d’haver de desplaçar-se fora de la seua ciutat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada