dimarts, 23 d’abril de 2013

ALMUSSAFES ACULL LA XVI COPA D´ESPANYA DE TENIS EN CADIRA DE RODES

Del 25 al 28 d'abril, una desena de tenistes espanyols de sis comunitats autònomes competiran en el ‘open' nacional

Almussafes celebrarà, durant la vetlada de dijous que ve dia 25, la presentació oficial de la Copa d'Espanya de Tenis en cadira de Rodes, un acte que comptarà amb la presència del delegat territorial de la Federació de Tenis de la Comunitat Valenciana, junt amb la primera autoritat municipal. Un total de deu jugadors de sis comunitats autònomes participaran en esta desé sexta edició de l'Open de Tenis en cadira de rodes, la cerimònia d'obertura del qual se celebrarà a les deu del matí de divendres que ve dia 26 en les pistes de tenis i que es desenrotllarà durant tot el cap de setmana.

L'alcalde, Albert Girona, serà l'encarregat d'inaugurar oficialment la Copa d'Espanya de tenis adaptat, un campionat organitzat des del Club de Tenis Almussafes, conjuntament amb FESA (Federació d'Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana) i la FEDDF (Federació Espanyola d'Esports de Disminuïts Físics). Consagrat com un dels tornejos més importants de la Comunitat Valenciana, en el que cada any es donen cita els millors tenistes d'esta especialitat de l'àmbit nacional, el campionat compta amb el patrocini de la Generalitat Valenciana, Diputació de València i Ajuntament d'Almussafes.

A partir de les 21.00 hores de dijous que ve, l'Hotel Bartos acollirà la presentació oficial d'esta XVI edició del torneig, un acte a què assistiran el delegat territorial de la Federació Valenciana de Tenis, Enrique Almudéver, junt amb les autoritats locals, organitzadors, patrocinadors i jugadors de l'open 2013. “El poble d'Almussafes es va a convertir de nou en un espai de promoció i motivació de la pràctica esportiva entre el col·lectiu de persones amb discapacitat de la Comunitat Valenciana i de la resta d'Espanya”, afirma el president del CT Almussafes, Miguel Ribes. Qui afig, “la combinació esport i discapacitat configura una valenta apel·lació a l'esperit de superació, al mateix temps que constituïx una magnífica oportunitat de fer presents els valors del sacrifici, generositat, esforç i entusiasme, tan vigents i autèntics, com sovint desacreditats”.

Les quatre pistes de tenis de les instal·lacions esportives, inaugurades fa dos anys, acolliran fins a diumenge que ve dia 28 les nombroses partides de simples i dobles que disputaran les millors raquetes d'un total de sis federacions espanyoles. De fet en la cita esportiva d'enguany 2013 es van a donar cita tres jugadors d'Aragó incondicionals d'este open nacional, Carlos Pina – qui ocupa la desena posició del rànquing - i els seus companys Miguel Tena i Victor Marcen. Així mateix, l'open comptarà amb la presència del jugador burgalés i tretzé del rànquing nacional, Raul Moreno, dels tenistes catalans, Jacob Nadal, Ubald Rates i Josep Cunillera, i del jugador basc Patxi Fadrique, desé sext del rànquing. Així mateix, la Comunitat Valenciana estarà representada pels jugadors Juan Plaça i Beatriu Espuig, l'única dona competidora en el torneig per segon any consecutiu. “Les millors raquetes de l'àmbit nacional han inclòs de nou la cita d'Almussafes en els seus calendaris esportius i es mesuren, any rere any, en este torneig que ha aconseguit una gran notorietat en a penes uns anys”, comenten des de l'organització.

Segons el programa previst per a la competició, a partir de les 10 del matí de divendres que ve dia 27, les noves pistes de tenis municipals acolliran la cerimònia d'inauguració del XVI Open de tenis en cadira de rodes, que es disputarà durant tres jornades. L'acte inaugural comptarà amb la presència de la directora general del Discapacitat, Pilar Collado.

Durant la jornada dominical, es jugaran les finals i la cerimònia de clausura i d'entrega dels trofeus per part del regidor d'Esports, Carles Grancha, se celebrarà cap a l'una i mitja del migdia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada