dijous, 18 d’abril del 2013

LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA REP A UNA DELEGACIÓ DE LA PROVÍNCIA TURCA DE SAMSUN EN EL MARC DEL PROJECTE EUROPEU “PROMOTING SCHOOL ATTENDANCE”



  La Mancomunitat de la Ribera Alta ha rebut este migdia a una delegació d’autoritats de la província turca de Samsun que ha viatjat fins a la Ribera dins de les activitats previstes en el projecte europeu Promoting School Attendance, (http://psa-samsun.montserrat.es/) en el qual participa l’Ajuntament de Montserrat.
L’objectiu del projecte és previndre l’absentisme i l’abandó escolar a través de la formació de les respectives comunitats educatives. El projecte va aconseguir l’aprovació de les Agències Europees Nacionals tant de Turquia com d’Espanya, passant a ser un dels 23 projectes seleccionats al nostre país.
El president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Cristóbal García, ha donat la benvinguda als visitants, que han conegut de primera mà els diferents recursos formatius i educatius dels que disposa l’ens comarcal, com l’AU (Escola Per a Adults), els cursos d’anglés i valencià, els cursos a funcionaris municipals, els tallers i cursos del PATER a ADLs i emprenedors o els projectes europeus de temàtica educativa.
L’alcalde de Montserrat, Josep Maria Mas, ha acompanyat a la delegació turca, encapçalada pel Director Provincial d’Educació, Tahsin Nas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada