dilluns, 22 d’abril del 2013

ALZIRA ACULL DES DE DEMÀ FINS AL DIVENDRES LA FIRA DE l’ESTUDIANT “ORIENTA´T”



 El Gran Teatre d’Alzira acull, des de demà dimarts 23 fins al divendres 26 d’abril, la Fira de l’Estudiant “Orienta’t”. L’horari per a poder visitar esta Fira és pels matins de 9:30 a 13:30 hores i les vesprades, de dimarts a dijous, de 16:00 a 19:00 hores.
La regidora de Joventut, Ana Alarcón, visitarà aquest dimarts 23 d’abril, a partir de les 11 hores, la Fira per a veure in situ la informació que s’oferix als qui la visiten.
Recordem que aquestes jornades d’informació van dirigides als estudiants que vullguen tindre a mà tota la informació necessària per a triar i decidir, com i cap a on orientar el seu futur acadèmic i professional. La informació s’exposa de manera gràfica i escrita i es distribuirà en dos àrees d’informació amb panells, carpetes d’interlocutòria- consulta, així com material informatiu.
En esta Fira es pretén donar ajuda als estudiants utilitzant una metodologia no formal, proposant un conjunt d’activitats que exercisquen les habilitats de coneixement personal, aporten informació sobre les diferents opcions formatives, acosten el món laboral als estudiants i, sobretot, ajuden al jove a decidir de manera responsable i coherent sobre el seu futur.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada