divendres, 1 de març del 2013

L’AJUNTAMENT DE L’ALCÚDIA DEMANA LA REVOCACIÓ DE L’INDULT DEL “KAMIKAZE” HOMICIDA


El plenari de l’ajuntament de l’Alcúdia aprova per unanimitat una moció del PSPV, demanant la revocació immediata de l’Acord del Consell de Ministres pel qual es va indultar el conductor homicida.

L’any 2003 la mort del veí d’Alzira José Alfredo Dolz, de 27 anys d’edat, com a conseqüència de la irresponsabilitat temerària d’un conductor en l’AP-7 va commocionar tota la comarca, tant per l’edat de la víctima com per les circumstàncies dramàtiques del sinistre.
A pesar de la lentitud del procés judicial, l’autor dels fets, Ramón Jorge Ríos Salgado, va ser condemnat per sentència ferma del Tribunal Suprem el 20 de gener de 2012 a 13 anys de presó; una condemna de la qual va ser indultat pel Consell de Ministres quan no havia complit ni 10 mesos de presó, quedant en total llibertat i sense cap pena.
És una decisió del Govern, a proposta del Ministre de Justícia, sr. Gallardón, que ha creat frustració i indignació entre tota la societat espanyola. La família del difunt, els sectors judicials i un gran clamor social han qualificat eixa decisió del govern d’injusta i incomprensible, i els representants legals de la família han decidit recórrer davant el Tribunal Suprem dita decisió política.
És per això que l’ajuntament de l’Alcúdia, per unanimitat de tots els seus grups, ha acordat sol·licitar al Govern d’Espanya que revoque de manera immediata l’Acord del Consell de Ministres pel qual es va indultar el conductor homicida, a més de reprovar el Ministre de Justícia, sr. Don Alberto Ruíz Gallardón , per la indignació que produeixen els arguments que va donar en la seua compareixença en el Congrés dels Diputats per a justificar la seua decisió. L’ajuntament acorda també donar tot el suport moral i social a la família de Jose Alfredo Dolz en totes i cada una de les accions que realitze.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada