dimecres, 6 de març del 2013

LA FALLERA MAJOR DE BENIFAIÓ INAUGURARÀ DIVENDRES QUE VE L’EXPOSICIÓ DEL NINOT 2013


 El món faller de Benifaió viurà divendres que ve 8 de març el punt i eixida als seus actes fallers amb la inauguració de l’Exposició del Ninot 2013 en el Centre Cultural Enric Valor a les 21:00h a càrrec de la Fallera Major de la localitat Emi Martínez Ruiz.
L’alcaldessa de Benifaió i presidenta de la junta local Amparo Arcís, membres de la junta local i els màxims representants de les cinc comissions locals es donaran cita en el centre cultural.
Una mostra que arreplega les fotografies de totes les Falleres Majors i Presidents a més dels ninots aportats per les comissions perquè els visitants puguen votar fins al 14 de març aquell ninot que serà indultat del foc la nit del 19 de març per votació popular.
La junta local fallera ha donat ja a conéixer la programació oficial de les falles 2013.
El dissabte 9 de març a partir de les 17:00 h els carrers de Benifaió tornaran a ambientar-se de música i festa amb la participativa cavalcada fallera. Este dia, cap a les 21:00 h està prevista des del balcó de l’ajuntament la tradicional Crida a càrrec de la Fallera Major de Benifaió seguida d’una discomovil.
Els concursos culinaris amb l’arròs com a protagonista tornen a la festa fallera.
El dissabte 16 de març amb el “arròs al forn” i el diumenge 17 amb “arròs a l’estil lliure”. Ambdós concursos estan patrocinats per arrocería LA FALLERA i el jurat establirà un únic premi per a cada certamen. Els 30 primers participants de cada concurs rebran un obsequi.
Ja el dilluns 18 l’ofrena de flors reunirà tots els fallers i falleres de Benifaió a partir de les 17:30h.
El dimarts 19 tindrà lloc a les 12:00h en la Plaça Major la lectura dels premis de les falles 2013 després del veredicte del jurat i entrega de banderins patrocinats per l’empresa CHOVI. La tradicional missa en honor a Sant Josep serà a les 13:00 h en l’església parroquial. Un dia festiu on cada falla cremarà els seus monuments infantils a les 21:30 h. A partir de les 23:30h donarà començament la cremà dels monuments grans segons l’orde establit per a les comissions: Arturo Más, Santa Bárbara, Sant Josep, La Verge i Mitja Capa.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada