dimecres, 6 de març del 2013

EL PSOE D’ALZIRA INSTA L’ALCALDESSA A ADHERIR-SE AL FONS SOCIAL DE VIVENDES PER A AFECTATS PER DESNONAMENTS


Amb este conveni els que han sigut desnonats podrien optar a tindre una vivenda de lloguer social a baix preu.

Aguilar: “No es poden expropiar-comprar cases a les entitats financeres que han sigut els culpables del fracàs del nostre sistema financer”.


La secretària general dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar, anuncia que el seu grup proposarà en el pròxim Ple de l’Ajuntament adherir-se al denominat Conveni per al Fons Social de Vivendes per a afectats per Desnonaments, promogut per les Associacions de la banca que cediran 6.000 immobles per a donar allotjament a les famílies que s’hagen vist afectades per desnonaments.
Segons Aguilar és necessari que el nostre Ajuntament acorde la seua adhesió al Fons Social de Vivendes per a Afectats pels Desnonaments, conveni que té el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, a fi de donar residència per mitjà d’un lloguer social a qui haja sigut desallotjat per impagament d’un préstec hipotecari.
Aguilar considera incomprensible que la Sra. Bastidas, no vullga saber res d’este conveni que significaria tindre vivendes per als alzirenys que han sigut desnonats des de l’any 2008 i seguisca gastant-se els diners expropiant-comprant les cases als bancs en la zona de l’Alquerieta.
La responsable socialista manifesta que no és admissible que el Partit Popular haja començat els tràmits per a expropiar-comprar deu cases en el carrer Callao, situada en la zona alta de la barriada L’Alquerieta, sense estudiar qui vol viure en este carrer.
Segons Aguilar amb esta proposta no s’està ajudant a rehabilitar la barriada, ja que només s’està afavorint als bancs especialment a la CAM que és la major propietària dels immobles.
Aguilar indica que és necessari que Alzira s’adquirisca a este conveni perquè l’any 2102 han sigut més de 125 els alzirenys que han sigut desnonats i, amb este conveni, podrien optar a tindre una vivenda de lloguer social a baix preu, amb un contracte de dos anys amb possibilitat de pròrroga.
La dirigent socialista ha registrat en l’Ajuntament d’Alzira una proposta perquè siga tractada en el pròxim ple i que s’aprove l’adhesió al conveni del Fons Social de Vivendes. Per a Aguilar, és necessari donar una solució immediata als desnonats, “no es poden expropiar-comprar cases a les entitats financeres que han sigut els culpables de fracàs del nostre sistema financer”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada