divendres, 15 de febrer de 2013

SUECA PRESENTA URBÀPARC


La nova pàgina web, que oferix la Regidoria de Serveis Municipals, està destinada a informar i potenciar l’ús dels parcs infantils del municipi i la seua zona marítima


La regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho, ha presentat este matí la pàgina web UrbàParc, un projecte que va nàixer amb l’objectiu de potenciar l’ús dels parcs infantils de Sueca i les seues platges, a través d’una completa informació, molt accessible per als usuaris gràcies al telèfon mòbil. “Els ciutadans potser no siguen molt conscients del nombre de parcs que tenim en el municipi i la zona marítima, quins tipus de jocs oferixen i els beneficis específics que tenen per als xiquets, on estan ubicats exactament, en quines condicions es troben, quan va ser l’última vegada que es van revisar, etc. Amb esta finalitat, se’m va ocórrer la idea de crear esta pàgina web per a acostar els possibles usuaris esta informació sense necessitat de desplaçar-se a tots ells”, en paraules de Moncho.
Una vegada es va posar en marxa el projecte de creació de la pàgina web, es  va anar afegint informació complementària, com per exemple la divisió en tres grups, depenent de la grandària, dels vint parcs infantils amb què compta Sueca. Cada parc oferix a més una galeria fotogràfica completa, un mapa geolocalitzat, per a ubicar-lo amb facilitat, i una indicació de quan va ser revisat per última vegada. UrbàParc compta també amb un apartat en el qual els pares poden informar-se sobre els beneficis que suposen per als xiquets l’ús dels diferents jocs, com la diversió, estimulació i el desenvolupament d’habilitats.
En tots els parcs s’ha instal·lat una placa amb un codi QR a través del qual es podrà obrir la pàgina web des del telèfon mòbil i consultar tota la informació. Així podrem saber quin parc queda més pròxim i de quins jocs disposa, etc. A més, el més important per a nosaltres és que oferix l’oportunitat, a través d’un correu electrònic, que els propis usuaris ens informen amb immediatesa de quins desperfectes s’han produït en els parcs per a poder reparar-los a la major brevetat. A pesar de les revisions periòdiques que realitzem, sempre serà més ràpida la informació que ens arribe de l’usuari que diàriament està utilitzant el parc, qui podrà realitzar també qualsevol tipus de suggeriment”, ha assenyalat Moncho.
UrbàParc oferix també un apartat d’informació sobre jocs tradicionals, “per a ensenyar els xiquets i xiquetes altres formes d’entreteniment més enllà de la tecnologia, recuperant d’esta manera jocs que estan en perill de desaparició. En l’apartat Notícies, s’informarà puntualment de les modificacions, novetats o activitats relacionades amb els parcs. Finalment, la web oferix també jocs online per a fomentar el desenvolupament d’aptituds en els menors”, conclou Moncho. Més informació en la web www.urbaparc.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada